Vi säljer endast till företag

Hem » PPE Skyddsutrustning

PPE Skyddsutrustning

Vår skyddsutrustning

Jobbar du inom vården och behöver ett riktigt bra flergångsvisir? Eller har du svårt att få tag på bra engångshandskar, munskydd, andningsskydd etc?

Tradehouse har ett brett sortiment av PPE skyddsutrustning, mycket mer än det som visas i webshopen. ADE Flergångsvisir 2.0 CE används t ex inom sjukvården och äldreboenden över hela landet.

Under Covid19-pandemin blev Tradehouse en uppskattad leverantör till många kommuner och regioner i Sverige då vi lyckades leverera såväl stora som små volymer PPE skyddsutrustning på otroligt kort tid under en tid då det rådde en otrolig brist på detta. Sedan dess har kunder fortsatt att köpa PPE skyddsutrustning, även de som har upphandlade produkter i de fallen de haft svårt att få tag på  utrustning från ordinarie upphandlade leverantörer.

Behöver du snabba leveranser och en leverantör som du vet du kan lita på? Är det någon produkt du har svårt att få tag på? Kontakta oss på Tradehouse så hjälper vi dig. Du kan lita på oss i alla väder.

 

Sök efter produkt

Sortera efter pris

101010

Kategori

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se