Vi säljer endast till företag

Hem » AIRVAC Höghöjdsstädning

AIRVAC Höghöjdsstädning

AirVac

AirVac är ett innovativt höghöjdsstädsystem som effektiviserar höghöjdsstädning markant jämfört med traditionella metoder. Systemet är anpassningsbart för olika höjder, vinklar och det finns olika tillbehör för att klara av alla typer av förhållanden. Det blir både enklare, säkrare, snabbare och kostnadseffektivare för dig.

 

Fördelar med AirVac

  • Lätthanterat system, alla kan utföra höghöjdsstädning med AirVac
  • En person kan transportera, montera och sköta systemet helt själv
  • Tidsbesparande och därmed kostnadsbesparande metod
  • Färre driftsstopp i verksamheten
  • Städningen kan ske på mer regelbunden basis
  • Eliminerar fallolyckor

 

Effektivt inomhus såväl som utomhus

AirVac lämpar sig för städning av de flesta ytor på högre höjder invändigt så som ventilationsrör, fläktar, balkar, armaturer, väggar, innertak). Men det funkar även ypperligt utomhus, i t. ex. hängrännor där det fastnar löv, grenar och annan smuts som riskerar att täppa till.

Alla kan jobba med AirVac

Du lär dig använda AirVac på kort tid eftersom grundprincipen inte skiljer sig särskilt mycket från användningen av en vanlig dammsugare. Det som skiljer är det långa skaftet men det vänjer man sig vid ganska fort.

Skaftet består av flera skaftsektioner av ultralätt kolfiber som monteras i varandra. Börja montera skaften nedifrån och rikta dem uppåt, istället för att bygga ihop flera sektioner och sedan resa skaftet.

 

Eliminierar risken för bränder och dammexplosioner

I vissa miljöer som t. ex. bagerier, sågverk, tryckerier och industrier där det finnas mycket damm i luften finns det risk för att damm samlas och antänds och därmed startar bränder.

Eller så kan det uppstå dammexplosioner när det är mycket damm i luften samtidigt som det även finns stora dammsamlingar på svårtillgängliga platser. Det behövs bara en väldigt liten gnista för att en livsfarlig dammexplosion ska inträffa.

När du städar regelbundet med AirVac minimerar du kraftigt risken för bränder och dammexplosioner.

Kamera för inspektion

Du kan välja att köpa till en trådlös CCTV-kamera som monteras vid dammsugarmunstycket. Skärmen monteras på skaftet vid ögonhöjd och nu har du en bra överblick över ditt rengöringsarbete. Du kan dessutom spara eller dela bilderna/filmerna till vilken dator eller telefon som helst.

Sele och vinkelglasögon för förbättrad ergonomi

Ett annat användbart tillval är Waspak selen som fördelar vikten från skaftet till hela kroppen istället för enbart armar och axlar vilket innebär avsevärt minskad risk för belastningsskador. De innovativa vinkelglasögonen gör att du slipper böja på nacken hela tiden för att se uppåt så du kan jobba bekvämt och med en bra arbetsställning.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se