Vi säljer endast till företag

Hem » Uthyrning

Uthyrning

Hos Tradehouse finner du en unik maskinpark med lokalvårds- och fönsterputsmaskiner för både kort- och långtidsuthyrning.

Uthyrning av Tradehouse bilar och maskiner

Fördelarna med att hyra av Tradehouse är att vi kan skräddarsy lösningar till dig så att du får precis vad du behöver till rätt pris och med bra service. Dessutom bidrar vi tillsammans till en mindre miljöpåverkan när samma maskin återanvänds.

Hos oss kan ni hyra Excentr skurmaskiner, ångtvättsmaskiner och AirVac Inomhussystem eller AirVac Utomhussystem. Utöver detta kan du även hyra Tradehouse fönsterputssläp och högtryckssläp – detta är något unikt för den svenska marknaden.

Fönsterputssläp

Att hyra Tradehouse fönsterputssläp under en period är ett ypperligt sätt för dig att testa framtidens metod inom utvändig fönsterputsning.

2 operatörer med 100m slang var kan rengöra fönster på upp till 18-20 meters höjd på ett otroligt effektivt sätt, stående från marken med våra lätta kolfiberskaft och borstar som matar ut upp till 80C varmt ultrarent vatten. Inget behov av vattenutkast eller eluttag eftersom det batteridrivna systemet själv producerar och förvarar ultrarent vatten. Ingen eftertorkning krävs på glaset, och med det varma ultrarena vattnet blir resultatet riktigt bra.

Du kommer att lära dig hur:

  • mycket snabbare denna metod är än den traditionella metoden
  • mycket du minskar på steg/liftkostnader, samt minimerar krångel med tillstånd, planering etc
  • bra resultatet med varmt ultrarent vatten blir
  • smidigt det är. Inget behov av vattenutkast, du är igång och jobbar med några knapptryck
  • enkelt det är för operatören att jobba på detta sätt
  • du ska offerera framöver för att ta nya affärer!

 

Vi har i dagsläget 2 släp – 1 baserat i södra Sverige och 1 i Stockholm (från maj 2024). Dessa släp finns tillgängliga för uthyrning i hela Sverige. Kontakta oss för mer information.

Högtryckssläp

Ett högeffektivt släp för fasadtvätt, taktvätt, klottersanering m.m. Detta släp har en 800L vattentank och högtryckssystem med hetvatten (200 bar, 16 liter/minut, upp till 140C).

Dessutom med vårt nya Tripod system för rengöring av fasad på upp till 12m högt, stående från marken.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
0100

Kategori

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Det verkar som vi inte kan hitta det du letar efter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se