Vi säljer endast till företag

Hem » Branscher » Simhall

Simhall

Den varma och fuktiga miljön gör att mikroorganismer och bakterier trivs, samtidigt som det desinficerande kloret i bassängvattnet kan bilda farliga ämnen när det reagerar med smuts och föroreningar. Smuts som tillförs bassängen kommer från badgästerna och omgivande ytor. Därför är det viktigt att fokusera dels på hygien, det vill säga rena badgäster och dels på bra städning. Det ger förutom en fräsch och attraktiv anläggning, ett bättre badvatten. Städning ska till stor del verka förebyggande.

Excentr Metoden— rengöring på djupet, kemikaliefritt

Excentr Metoden bygger på en annan rörelse än traditionella städmaskiner. Padsen gör 2850 varv på 7 mm per minut vilket i samband med de extra vikterna i kanterna gör att klinkers/stegsäkra golv djuprengörs på riktigt,  inkl. fogarna. Dessutom helt utan kemikalier—bara vatten!

Kanter & hörn

Runda maskiner har alltid problem med rengöring vid golvlister och i hörn. Våra rektangulära maskiner rengör upp till golvlisterna och in i hörnen

Tystgående, smidigt, utan kabel

Tack vare att Excentr maskinerna är så smidiga att köra, tystgående och att möjligheten finns att välja batteridriven maskin gör det till ett rent nöje att djuprengöra golven.

Kemikaliefritt

Vid städning av ytor regelbundet även under öppettider är det en stor fördel med att använda kemikaliefria metoder. Tradehouse har flera alternativ till kemikaliefria städmetoder för simhallar, däribland 100%-vatten, DEZON Ozonvatten samt Excentr Metoden.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se