Vi säljer endast till företag

Hem » Branscher » Skola & Förskola

Skola och Förskola

Barn och ungdomar tillbringar huvuddelen av sin tid inomhus. Många barn uppger hälsorelaterade besvär som beror på inomhusmiljön i skolan och detta har ökat med åren. Inomhusmiljön i dessa verksamheter skiljer sig från många andra inomhusmiljöer genom att många personer vistas samtidigt på en relativt liten yta. Detta ställer höga krav på bland annat ventilation och städning för att undvika dålig luftkvalitet och höga halter av partiklar som kan påverka hälsan negativt.

Kemikaliefri städning

Med ADE Ultrarent vatten rengör du  helt utan onödiga kemikalier samtidigt som du ger barnen och ungdomarna en hälsosam miljö att vistas och utvecklas i.

Golvvård

Med Excentr Metoden så kan du på ett högst ergonomiskt sätt djuprengöra, nollställa och polera golven upp till 4 gånger snabbare än traditionell metod. Dessutom utan att använda dig utav onödiga kemikalier, samt du behöver inte ha tidigare erfarenhet av maskinkörning—alla kan köra Excentr maskinerna.

Kemikaliefri decinficering

Stoppa bakteriespridningen och håll efter de utsatta toaletterna med LiquidO3 ozonvatten som effektivt desinficerar ytor och leksaker.

Sköter ni fönsterputsningen med egen personal?

Tradehouse har Sveriges bredaste sortiment av fönsterputsutrustning, både när det kommer till den traditionella metoden samt ultrarent vatten metoden. Vi visar dig hur med rätt produkter samt vår fönsterputsutbildning kan förenkla och effektivisera fönsterputsningen för er.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se