Vi säljer endast till företag

Hem » Branscher » Maskinuthyrning

Maskinuthyrning

Excentr 55-35 – slipmaskinen som alla kan använda

Excentr 55-35 är enkel att använda, även för nybörjare. Den slipar ända in i kanter och hörn och resultatet blir jämnt och fint samt risken för ros och färgskiftning är minimal. Excentr 55-35 slipar i alla riktningar oavsett fiberriktning på trät tack vare sina excentriska rörelser om 2850 varv/minut.

Tillverkad av rostfritt
stål

Maskinen är tillverkad av rostfritt stål och är av högsta kvalitet samt välbalanserad. Vibrationerna i handtaget är minimala vilket gör arbetet med denna maskin ergonomiskt. Vikten på Excentr 55-35 är justerbar mellan 37 och hela 110 kg för enklare transport. För slipning av trägolv kan man slipa med antingen 2 par vikter (85 kg) eller 3 par (110 kg).

Tillbehör

Vi har ett komplett sortiment av slippapper av många olika grovlekar samt mellanlägg och dammskydd.

Ultragrime wipes

Rengör de tuffaste ytorna med UltraGrime wipes. De stora (38 x 25 cm) och extremt slitstarka servetterna är väldigt effektiva mot olja, fett, bläck, målarfärg, silikon m.m. Dessutom håller de sig blöta och användbara i över en timme ur förpackningen.

UltraGrime handservetter erbjuder rengöring eller desinficering var och närhelst du behöver det. Perfekt när du är på resande fot eller när saneringsfaciliteter inte finns till hands – inget behov av ineffektiva och krångliga flytande rengöringsmedel, handfat, kranar eller smutsiga våta handdukar – UltraGrime håller både dig och din arbetsplats ren. 

Fråga oss efter de snygga UltraGrime ställen som du kan ställa i din butik för att öka merförsäljningen till era kunder.

Läs mer om UltraGrime XXL Multiuse och Ultragrime XXL Power.

Rekommenderade produkter

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se