Vi säljer endast till företag

Hem » Om oss

Om Tradehouse

Tradehouse är ett familjeföretag baserat i Helsingborg med många års erfarenhet inom städ och fönsterputsbranschen. Vi vet att kemikaliefri städning kan göra en stor skillnad för både dig som kund och vår planet.

Städbranschen

Städbranschen idag är en tuff bransch med hög konkurrens. Krav på färre/inga kemikalier, hantering av många olika kundtyper med olika behov, kemikalier och städutrustning, man ska hinna med mer på kortare tid, hantera språksvårigheter och samtidigt ge högsta service.

Vi har både produkterna och erfarenheten för att hjälpa dig att på ett effektivt sätt minska användandet av städkemikalier samtidigt som städningen blir effektivare, enklare och roligare. Tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för dig och höjer statusen på städbranschen!

Se våra städmaskiner

Fönsterputsbranschen

Jobbar du med professionell fönsterputsning? Då har du definitivt nytta av oss — en leverantör som kan sin sak inom fönsterputsning och har Sveriges bredaste sortiment av fönsterputsutrustning inkl. unika produkter som du inte hittar hos städgrossister. Har du kanske ett särskilt objekt där du inte vet hur du ska utföra fönsterputsningen med bästa metod, t. ex. på högre höjder eller svårnådda fönster? Eller vill du rent allmänt effektivisera din fönsterputsverksamhet? Tveka inte att kontakta oss, vi är alltid intresserade av att diskutera.

Se våra produkter inom Fönsterputs – Traditionell

Se våra produkter inom Fönsterputs – Ultrarent Vatten

Vi på Kinga vill framföra vårt varmaste tack till Tradehouse för deras enastående service och högkvalitativa produkter. Vi har köpt flertalet golvvårdsmaskiner i olika storlekar och utföranden samt höghöjdsstädutrustning från Tradehouse och vi har varit exceptionellt nöjda med både produkterna, dess kvalitet och den snabba support vi har fått från Tradehouse-personalen. Från det ögonblick vi kontaktade Tradehouse har deras team varit mycket professionella, kunniga och tillmötesgående. De har hjälpt oss att hitta exakt vad vi behövde för att effektivisera vårt dagliga arbete och har erbjudit oss lösningar som har överträffat våra förväntningar. Vi är särskilt imponerade av kvaliteten på de produkter vi har köpt från Tradehouse. De golvvårdsmaskiner och höghöjdsutrustning vi har köpt är av högsta kaliber och har varit extremt pålitliga och effektiva i vår dagliga användning. Vi känner oss trygga i att ha gjort affärer med Tradehouse och vi skulle inte tveka att rekommendera dem till andra serviceföretag som söker högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Det fortlöpande arbetet Tradehouse gör än idag, samt deras utmärkta serviceinriktade personligheter gör att vi i vår tur möjliggör oss att uppnå våra affärsmål på ett effektivt sätt, genom Tradehouse produktserie.

Kristian Kotteby Kinga Aktiebolag

En leverantör som har i princip allt du behöver inom fönsterputsning. Dessutom bra och proffsigt bemötande med snabba leveranser och en bra Webshop. Rekommenderas starkt!

Mikael Olsson Putsa Sweden AB

Ett STORT TACK till Tradehouse för all hjälp med snabb leverans av maskin efter genomgång. Inte så svårt kanske då vi köpte demo maskinen. För övrigt alltid snabb o bra leverans vid andra köp av varor från grabbarna på Tradehouse.

Patrik Wretman Anderssons Städ & Fönsterputs

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se