Vi säljer endast till företag

Hem » Branscher » Idrottsanläggning

Idrottsanläggning

En idrottsanläggning är en krävande miljö att både städa och behålla fräsch med tanke på ett stort flöde av människor, tidsbrist, svårstädade ytor, logistik och framförallt är det viktigt med det estetiska intrycket. Med Tradehouse innovativa produkter och kemikaliefria städmetoder blir städningen enkel, hållbar och effektiv!

Bästa möjliga städresultat

I en idrottsanläggning förekommer det många olika golvtyper. Med Excentr maskinerna kan du effektivt hålla högsta klass på renligheten på t ex arenagolvet, omklädningsrummen, toaletterna och textilmattorna i logerna.

Problem med handbollsklister?

Med Excentr Metoden kan du på ett effektivt sätt djuprengöra alla golvtyperna i din idrottsanläggning samtidigt som du eliminerar användandet av kemikalier. En utmaning som förekommer i idrottshallar är att efter det spelats handbollsmatcher så sitter det kvar mängder med klisterrester på golvet. Excentr Metoden är ett effektivt sätt att avlägsna handbollsklister med.

Kemikaliefri städning

Med ADE Ultrarent vatten kan du eliminera användandet av kemikalier för en hållbar städning och en fräschare miljö för både aktiva och publik att vistas i.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se