Vi säljer endast till företag

Hem » Betong

Betong

Betong består av bergmaterial och ballast som är sammanbundet av cementpasta. Trots sin höga hållfasthet och långa livslängd så behöver ett betonggolv ibland underhållas, repareras och renoveras. Betonggolvet utsätts ofta för allt från mekaniskt slitage, till tung belastning och kemikalier. Slipade och polerade betonggolv är både estetiskt tilltalande och betonggolven innebär ofta en längre hållbarhet, vilket gör det kostnadseffektivt.

Rengöring av betonggolv

Har du problem med att rengöra betonggolv? Eller ta bort truckhjulsmärken från ditt behandlade betonggolv golv? Med Excentr Metoden löser du många av dessa utmaningar. Tack vare högt varvtal och högt padtryck kan du uppnå fantastiska resultat.

Däckmärken, fett, oljiga fläckar på betonggolv?

Excentr har ett begränsat utbud av kemikalier som är avsett för specifika utmaningar så som däckmärken på betong, fett och oljiga fläckar. En annan möjlighet är att slipa och polera betong och beläggningar med vårt system. Det här tillåter dig att preparera en yta för t.ex. behandling eller målning.

Vilken pad ska jag ha för betonggolv?

Det beror helt på vad du ska göra. För specifika problem med betong som t.ex. avlägsnande av beläggningar och limrester rekommenderar vi att du kontaktar oss.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se