Vi säljer endast till företag

Hem » Branscher » Vård

Vård

Städning minskar mängden mikroorganismer i miljön och är en viktig faktor för att förebygga smittspridning och vårdrelaterade infektioner. Att vårdlokaler upplevs som välstädade och rena bidrar till ett positivt helhetsintryck och medverkar till god vård- och arbetsmiljö.

Är du ansvarig för lokalvården i en äldreomsorg, tandläkare, vårdcentral eller kanske ett sjukhus? Vi har utvecklat några städmetoder just för dina specifika behov!

Hur rena är dina halkfria golv?

Med Excentr Metoden får du helt andra städresultat då de halkfria golven jämfört med traditionella städmetoder. Dessutom kemikaliefritt.

Excentr Metoden i den dagliga städningen av toaletter och trånga utrymmen

Med Excentrs batteridrivna maskiner djuprengör du enkelt och effektivt i toaletter och trånga utrymmen, du når ända in i kanter och hörn. En bra metod att implementera som en del av den dagliga rengöringen för dessa ytor.

Effektiv och kemikaliefri djuprengöring av alla golvtyper

PVC, linoleum, klinkergolv, natursten— alla övriga golvytor djuprengör du smidigt och effektivt med Excentr Metoden, dessutom kemikaliefritt.

Kemikaliefri städning

Med ADE Ultrarent vatten kan du eliminera användandet av kemikalier för en hållbar städning och en fräschare miljö för både personal, patienter och besökare. Fungerar väldigt bra på rostfria vagnar, skåp och andra inventarier som är svåra att hålla rena.

Kemikaliefri decinficering

Med DEZON Ozonvatten kan du enkelt  och effektivt desinficera helt utan kemikalier eller tillsatser. Lika skonsamt som vatten, men starkare än klorin.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se