Vi säljer endast till företag

Hem » Branscher » Fastighetsservice

Fastighetsservice

En ren fastighet skapar en trivsam och trygg miljö för de boende.  Dessutom behåller fastigheten sitt värde.

Med våra produkter kan du förenkla städrutinerna samtidigt som du får bästa städresultat på kort tid.

Djuprengöring trappor

I ett trapphus drar man in en hel del smuts framför allt under vintern då snö, sand och salt fastnar på skorna och följer med in i trapphuset. Att ha smutsiga trapphus leder ofta till irritation hos de boende. Sand, grus och andra smutspartiklar bidrar också till att trappor och stengolv slits snabbare vilket efter ett tag ger permanenta skador som inte går att tvätta bort.  Med ett rent trapphus så ökar man inte bara trivseln för de boende utan förebygger även slitage.

Med Excentr Metoden djuprengör du effektivt trappstegen och övriga golvytor utan att det skvätter vatten tack vare maskinernas excentriska rörelse samtidigt så du kommer åt hörn och kanter tack vare dess rektangulära form.

Polering/renovering

I trapphus består golven ofta utav natursten. Med Excentr Metoden kan du effektivt lättslipa och polera trappstegen och övriga golvytor för att förhöja det estetiska intrycket, underlätta för den dagliga städningen samt förlänga livslängden på golven.

Fönsterputsning

Tradehouse har Sveriges bredaste sortiment av fönsterputsutrustning, både när det kommer till den traditionella metoden samt ultrarent vatten metoden

Vi visar dig hur du enkelt kan putsa fönsterna även på högre höjder utan att använda stege/lift, både invändigt och utvändigt.

Vi erbjuder även fönsterputsutbildningar som kan anpassas till era behov.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se