Vi säljer endast till företag

Hem » Elementor #6300

Videos

Kolla våra äldsta filmer här

Våra uppskattade utbildningar hjälper dig och ditt företag till nästa nivå i den hårda konkurrensen inom städbranschen. Utbildningarna leds av erfaren personal och tar 1 dag i grupper om ca 8-10 deltagare i våra fräscha utbildningslokaler i Helsingborg alternativt på plats hos er. Vi står för all utrustning. Efter utbildningen får varje kursdeltagare ett signerat diplom.

Fönsterputsutbildning

En grundutbildning i fönsterputs där du får lära dig om olika typer av fönsterputsutrustning samt teoretisk information kring professionell fönsterputsning som t. ex. olika putsmetoder, svåra lägen, snabbhet, ergonomi och kvalitet. Praktiken utförs både med traditionell fönsterputsutrustning inkl. fönsterputsning med teleskopskaft samt med ultrarent vatten metoden på högre höjder—såväl utvändigt som invändigt.

Vi är experter på fönsterputsutrustning för den professionella marknaden. Tradehouse har Sveriges största sortiment av fönsterputsutrustning och lång branscherfarenhet—vi kan fönsterputs!

Golvvårdsutbildning Grund

En grundutbildning som inte sätter några krav på förkunskaper av golvvård. I den teoretiska genomgången lär du dig om syftet med golvvård, olika metoder, golvtyper, behandlingstyper, skötsel samt utrustning. Praktiken utförs med Excentr Metoden och inkluderar djuprengöring och behandling av PVC-golv och linoleumgolv, nollställning av linoleumgolv, djuprengöring av textilgolv, polering av naturstensgolv samt djuprengöring av trappsteg.

Golvvårdsutbildning Avancerad

En avancerad utbildning för dig som har längre erfarenhet av golvvård eller har tidigare gått vår grundutbildning. I den teoretiska genomgången lär du dig om syftet med golvvård, olika metoder, golvtyper, behandlingstyper, skötsel samt utrustning. Praktiken utförs med Excentr Metoden och fokuserar på ett färre antal golv där du lär dig mer djupgående om rengöring, slipning, polering och behandling av naturstensgolv, slipning och behandling av trägolv samt nollställning, slipning och renovering av linoleumgolv.

Vi kommer ut till er för kundanpassad utbildning. Vi tar med maskiner och utrustning för genomförandet av utbildningen på önskade golvytor.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se