Vi säljer endast till företag

Hem » Tradehouse installationer

Tradehouse installationer

Fullutrustade skåpbilar och släp med ultrarent vatten

Rena fönster är avgörande för en god utsikt och bra arbetsmiljö. Men traditionella fönsterputsningsmetoder kan vara tidskrävande, ineffektiva och farliga. Våra fönsterputsbilar har många fördelar jämfört med traditionella metoder, inklusive ökad effektivitet, förbättrad säkerhet och bättre resultat.

Våra skåpbilsmonterade system är designade för att monteras i en skåpbil vilket ger dig en mobil plattform för rengöring av fönster på många olika höjder. Detta eliminerar behovet av stegar och ställningar vilka kan vara farliga och tidskrävande att använda.

Om du letar efter ett sätt att förbättra din fönsterputsverksamhet, då är ett skåpbilsmonterat system det rätta valet för dig.

Enklare kan det inte bli

Tradehouse hämtar, installerar och lämnar bilen körklar hos dig. En leverantör, en lösning, en faktura.

Vi förstår att det kan vara en utmanande uppgift att fastställa vilken bil/släp och fönsterputssystem som är rätt för ditt företag, därför har vi satt ihop ett omfattande urval av skåpbilar speciellt utformade för fönsterputsning.

Du kan med fördel välja att leasa hela installationen som ett paketpris.

Missnöjd med befintlig installation? Vattenläckage?

Bilarna och släpen har designats för att göra jobbet så enkelt och effektivt som möjligt – då tjänar du mer pengar, samt det ger ditt företag ett professionellt intryck.

Vi behandlar golvet så det blir slitstarkt och 100% vattentåligt så du inte riskerar att bilen rostar.

Vi installerar ultrarent vatten systemet samt praktiska skaftställ i innertaket, förvaringshyllor, LED-belysning, etc.

Batteriet kopplar vi till bilbatteriet så systemet laddas när du kör bilen, väljer du varmt ultrarent vatten system kopplar vi det till bilens dieseltank eller separat tank.

Kort sagt – en installation som är säker, beprövad och väldigt professionell.

Streamline samarbete Skandinavien

Tradehouse Nord är Streamline Systems skandinaviska samarbetspartner för installationer av ultrarent vatten system och högtryckssystem i bilar och släp. Installationerna sker hos oss i Helsingborg leveranserna sker inom hela Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Alla produkter och system du hittar på https://www.streamline-eu.com/ kan du köpa från Tradehouse Nord och samtidigt får du vår starka support och service i ryggen.

Med Streamline Systems lösningar hjälper vi hjälper dig och ditt företag att rengöra med den bästa utrustningen som finns tillgänglig. Oavsett om du jobbar med klottersanering, tar dina första steg i din städverksamhet eller jobbar i ett multinationellt städbolag – om fönsterputsning eller rengöring med högtryck är din sak, då är det vår sak.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
22864286

Kategori

Produkttyp

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se