Vi säljer endast till företag

Hem » Fönsterputsbilar

Fönsterputsbilar

Välj rätt system för dig - vi jämför de olika

Skåpbilsmonterade fönsterputssystem är framtiden för fönsterputsning. Dessa system erbjuder ett antal fördelar jämfört med traditionella metoder, inklusive ökad effektivitet, förbättrad säkerhet och bättre resultat. Om du letar efter ett sätt att förbättra din fönsterputsverksamhet, då är ett skåpbilsmonterat system det rätta valet för dig.

Det finns ett antal faktorer att tänka på när du väljer ett skåpbilsmonterat fönsterputssystem. Dessa faktorer inkluderar storleken på ditt företag, vilken typ av byggnader du putsar och din budget.

Smartank

Smartank™ systemet designat för att vara så utrymmeseffektivt som möjligt, samtidigt som det ger enkel åtkomst till pumparna, styrenheterna och filterna. Lågprofiltanken tar minimalt med skåpbilsutrymme, så du kan fortfarande använda resten av din skåpbil för andra ändamål, som att förvara högtryckstvättar eller annan utrustning. Skåpet är monterat framtill på tanken, vid dörröppningen, så du enkelt kommer åt utrustningen utan att behöva klättra in i bilens baksida. Detta gör underhåll och filterbyten snabbt och enkelt.

Bafflad för att begränsa vattenrörelser under transport och med en höjd på mindre än 450 mm erbjuder dessa tankar säkra skåpbilssystem med låg tyngdpunkt samtidigt som de tar upp minimalt med utrymme. Genom att installera ett sekundärt golv kan skåpbilens lastutrymme fortfarande användas för en mängd olika ändamål och transport av annan nödvändig utrustning.

Combi

Med uppfinningsrikedom och innovation kombinerat i ett system är Combi™ tanksystemen de första i sitt slag. Med antingen granulatfiltrering ihopkopplat med en 25L Trolley eller som en 5-stegs filtreringsenhet med lithium batteri, designen är helt unik för fönsterputsmarknaden.

Combi™ tanksystemen erbjuder flera alternativ: Combi™ 325ltr som kan inkludera en mobil 25 liter Trolley för att nå svåråtkomliga områden, eller ett större system med flerstegsfiltrering lägre driftkostnader och mindre underhåll.

 

Ecostream

Ecostream™ tanksystemen erbjuder utmärkt valuta för pengarna. Tankarna är moduluppbyggda så att de kan fästas permanent i fordon utan behov av en ram i rostfritt stål. Detta ger dig kostnadsbesparingar jämfört med traditionella system samtidigt som du behåller din professionella image som fönsterputsare alltid eftersträvar.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
22864286

Kategori

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se