Vi säljer endast till företag

Hem » Fönsterputssläp

Fönsterputssläp

Fönsterputssläp

Fönsterputssläp är extremt mångsidiga och låter dig frigöra lastutrymmet i ditt fordon eller till och med driva ditt städbolag med en bil. Alternativen inkluderar enkla granulatfiltreringssystem eller flerstegsfiltrering för lägre driftkostnader och mindre underhåll, färdigmonterade och startklara. Med 13” hjul för enkel bogsering, låsbart ABS-lock, gasfjädrar, jockeyhjul och bakläm som standard är detta ett högkvalitativt fönsterputssläp.

Fönsterputssläp 1205

Fönsterputssläp 1205 är väletablerat på marknaden, designat för att göra transport av vatten enklare än någonsin. Fyll tanken och ta med dig det ultrarena vattnet så du sparar tid genom att slippa hitta vattenutkast på plats vid objektet. Lämpliga applikationer: fönsterputsning, rengöring av solpaneler, högtryckstvätt, vattentransport och mycket mer.

Några av fördelarna av ett släpsystem

Ökad produktivitet: Om du har en mindre skåpbil så kan du få plats med större system samt varmt ultrarent vatten i ett fönsterputssläp vilket ökar din produktivitet och sparar dig tid och pengar

Ökad säkerhet: Fönsterputssläp kan bidra till att minska risken för olyckor genom att tillhandahålla en stabil plattform för dig att arbeta från samt göra det lättare att transportera tung utrustning.

Större flexibilitet: Om ditt företag har verksamhet på flera orter kan personal från de olika orterna dela på fönsterputssläpet istället för att köpa varsin fönsterputsbil.

Om du letar efter ett sätt att förbättra din fönsterputsverksamhet är ett fönsterputssläp ett utmärkt alternativ. De erbjuder ett antal fördelar som kan hjälpa dig att öka din produktivitet, förbättra din säkerhet och öka din flexibilitet.

Streamline™ Släp

Streamline™ fönsterputs- och multifunktionssläp är robusta och lättanvända släpvagnar som är perfekta för en eller två operatörer. Det är det perfekta alternativet till en fönsterputsbil.

Släpvagnarna är också tillgängliga med ett flertal olika Smartank™-system vilka ger ett smidigt och effektivt sätt att lagra och transportera vatten och rengöringslösningar.

Dessa släpvagnar är ett utmärkt val för fönsterputsare som letar efter ett pålitligt och effektivt sätt att få jobbet gjort. De är lätta att bogsera, manövrera och fylla på samt erbjuder en mängd funktioner som gör dem till det perfekta valet för både en och två operatörer.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
0100

Kategori

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se