Vi säljer endast till företag

Hem » Thermo 2 Heatwave™ varmvattensystem

Thermo 2 Heatwave™ varmvattensystem

Tar det tid att få bort fågelbajs? Inte möjligt att putsa fönster mitt i vintern?

Ta din fönsterputsning till nästa nivå med ett Thermo 2 Heatwave™ varmvattensystem som levererar antingen 80C eller 40C varmt ultrarent vatten. Utför fönsterputsningen snabbare och skär genom smuts, fågelbajs, spindelnät mycket snabbare än med kallt vatten. Dessutom torkar varmt vatten snabbare.

Varmt ultrarent vatten möjliggör rengöring med ett lägre vattentryck jämfört med kallt vatten vilket innebär att äldre, mer spröda ytor är mycket mindre benägna att skadas.

Dessutom kan man putsa fönster även när det är -10 grader ute – med 40 grader varmt ultrarent vatten.  Ditt företag blir effektivare och tjänar mer pengar än någonsin.

Lätt att använda

Tradehouse ser till att våra Streamline Thermo 2 Heatwave™-system fungerar runt dig. Heatwave™ varmvattensystem använder diesel från antingen fordonets bränsletank eller en separat tank.

Ytterligare fördelar inkluderar:

  • Inbyggd termostat
  • Kompakt design för maximal utrymmesbesparing
  • Robust skåp i rostfritt stål för lång livslängd och ingen rost
  • Frostad kontroller med digital avläsning för att förhindra att systemet fryser

Heatwave anpassar sig till din släp

En av de bästa sakerna med Heatwave™-systemen är att de kan eftermonteras till alla tanksystem, även de som inte är tillverkade av Streamline™. Om det finns utrymme i din skåpbil kan vi montera det, oavsett om det är det kompakta och kostnadseffektiva stående systemet, det utrymmesbesparande horisontella systemet idealiskt för Smartank™-enheter, eller det kraftfulla portabla systemet vilket är perfekt för användning genom både bak- och sidodörrar i en skåpbil eller i ett släp.

Alla dessa system kommer med dubbla operatörer som standard, med det upprätta systemet även tillgängligt med en operatör. Ta nästa steg i fönsterputsningen med Thermo 2 Heatwave™ varmvattensystem.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
25004500

Kategori

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se