Vi säljer endast till företag

100%-Water D2

Artikelnr: 28-DIFK02

100%-Water D2

Användningsområden
Du kan använda 100%-Water för interiörrengöring tillsammans med mikrodukar på alla ytor och föremål som tål fukt som t ex speglar, rostfritt, dörrar, bänkar, bord och väggar. Det är även effektivt på golv med moppsystem samt i skurmaskiner.

Låg literkostnad
När du köper en D2 levereras den komplett, fylld med granulat. 100%-Water D2 framställer ca 600 liter 100%-Water* och ger dig en låg literkostnad.

Ingen installation
D2 är en liten portabel enhet som inte kräver någon installation. Koppla bara på Gardena koppling och framställ ditt eget 100%-Water i realtid utan elektricitet eller några tillsatser. Vrid på kranen för att sätta på/stänga av vattenflödet och fyll dina sprayflaskor med 100%-Water.

Granulat

100%-Water D25 filtertuben är fylld med en speciell granulat. Det är granulaten som filtrerar kranvattnet om och omvandlar det till 100%-Water genom att fånga upp alla partiklar som passerar granulaten så att vattnet som kommer ut ur filtertuben är 100% partikelfritt.

Inget byte av graunlat
I samband med att framställningen av 100%-Water stiger släpper granulaten igenom en väldigt liten mängd partiklar, dvs partikelhalten i det ultrarena vattnet ökar. Med en TDS-mätare ser du när partikelhalten har nått nivån då det inte är tillräckligt rent för att kallas 100%-Water. Då köper du ett nytt D2 filter och får ut samma 600 liter 100%-Water innan det är dags för nästa granulatbyte.

*Baserat på mjukt inkommande vatten. Antalet liter 100%-Water filtertuben producerar beror på hårdheten på inkommande vatten. Kontakta oss för mer info.

Rekommenderade produkter

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se