Vi säljer endast till företag

100%-Water D25

Artikelnr: 28-DIFK25

100%-Water D25

Användningsområden
Du kan använda 100%-Water för interiörrengöring tillsammans med mikrodukar på alla ytor och föremål som tål fukt som t ex speglar, rostfritt, dörrar, bänkar, bord och väggar. Det är även effektivt på golv med moppsystem samt i skurmaskiner.

Låg literkostnad
När du köper en D25 levereras den komplett, fylld med granulat. 100%-Water D25 framställer 6000-8000 liter 100%-Water* och ger dig en låg literkostnad. Driftkostnaden är granulatet, vilket byts ut efter varje 6000-8000 liter.

Installation
Koppla enkelt filtertuben på inkommande vatten. Därefter framställer du ditt eget 100%-Water i realtid utan elektricitet eller några tillsatser. Vrid på kranen på filtertuben för att sätta på/stänga av vattenflödet, fyll dina sprayflaskor eller skurmaskiner med 100%-Water.

Granulat

100%-Water D25 filtertuben är fylld med en speciell granulat. Det är granulaten som filtrerar kranvattnet om och omvandlar det till 100%-Water genom att fånga upp alla partiklar som passerar granulaten så att vattnet som kommer ut ur filtertuben är 100% partikelfritt.

Byte av granulat
I samband med att framställningen av 100%-Water stiger släpper granulaten igenom en väldigt liten mängd partiklar, dvs partikelhalten i det ultrarena vattnet ökar. D25 filtertuben är utrustad med en indikator som lyser grönt så länge partikelhalten är så pass låg att vattnet är riktigt 100%-Water, samt lyser rött när partikelhalten når det läge att det är dags att byta till nytt fräscht granulat. Då skruvar du av locket på filtertuben, tömmer det förbrukade granulatet och fyller på med nytt granulat, skruva på locket och då får du ut samma 6000-8000 liter 100%-Water innan det är dags för nästa granulatbyte.

Sköta granulatbyte själv eller låta Tradehouse sköta allt?

Antingen köper du din filtertub och sköter byte av granulat med egen personal. Eller så hyr du din 100%-Water D25 av Tradehouse där byte av granulat ingår i priset. Kontakta oss för mer info om hyresupplägg.

Andra storlekar

Även om D25 är den vanligaste storleken så har vi har en mängd olika storlekar på filtertuberna. Kontakta oss för dina specifika behov.

*Baserat på mjukt inkommande vatten. Antalet liter 100%-Water filtertuben producerar beror på hårdheten på inkommande vatten. Kontakta oss för mer info.

Rekommenderade produkter

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se