Vi säljer endast till företag

Excentr 30-20+B

Artikelnr: 41-GME011

Leasingpriset är baserat på 36 månader och är avrundat till närmaste 100 kr/månad.

Kontakta oss för exakt offert.

Mer information

Excentr 30-20+B

Excentr 30-20+B är den minsta av de rektangulära maskinerna, och är idealisk för trånga utrymmen samt för trappstädning. Den är utrustad med ett avtagbart litium batteri.

Vill du jobba längre? Inga problem, du kan enkelt byta paket under arbete. Att ladda batteriet tar två timmar, men laddar 80% på bara 60 minuter. På grund av detta kan du arbeta dygnet runt med endast 3 batterier!

Laddning sker via en extern laddare som enkelt kan tas från plats till plats. Bonus: Batteriet är utrustat med en USB-port, så att du kan ladda din telefon medan du arbetar.

Excentr metoden är en överlägsen metod där man med en och samma maskin väldigt effektivt kan djuprengöra hårda golv, textila mattor, polera golv, ta bort polish, slipa golv, rengöra utedäck/stensättningar m.m.

Tack vare 2850 excentriska varv/minut kan allt detta utföras med enbart vatten. I vissa fall är ultrarent vatten att föredra.

Den perfekta balansen och justerbara handtaget gör denna maskin ergonomisk och enkel att använda. Vem som helt kan köra maskinen, även utan erfarenhet och teknisk kompetens.

Tack vare dess rektangulära form kommer man in hela vägen intill lister utan att förstöra dem, samt ända in i hörnen.

Man använder minimalt med vatten vilket sparar tid för vattenuppsugningen efteråt, samt det skvätter i princip inte alls tack vare dess excentriska rörelse.

Excentr 30-20+B är tillverkad av rostfritt stål och är av absolut högsta kvalitet. Med kraftig motor och batterier – minimal underhållning. Justerbar vikt 17-30 kg. Levereras komplett med alla vikter samt ett batteri och batteriladdare.

Rekommenderade produkter

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se