Vi säljer endast till företag

Hem » EXCENTR Golvvård

EXCENTR Golvvård

Det effektivaste sättet för rengöring och underhåll av golv

Excentr Metoden är kopplad till de revolutionerande Excentr maskinerna. Det är ett högeffektivt sätt att rengöra och underhålla golv på. Maskinerna är utformade på ett sådant sätt (t. ex. rektangulära) att hörnen är lätta att nå.
Padsen gör 2850 varv på 7 mm per minut. Detta gör den mekaniska rörelsen oöverträffad. Till skillnad mot t. ex. roterande singelskurmaskiner ligger paden alltid helt platt i kontakt med golvytan. Detta gör att Excentr maskinerna ger ett mycket jämnt resultat och är enkla att använda. Det är väldigt enkelt och avslappnat att arbeta med Excentr maskinerna. För att garantera snabba och perfekta resultat är trycket på paden justerbart mellan 17 och 110 kg (beroende på typ av maskin och antal vikter). Det finns många olika pads och tillbehör för att uppnå maximala resultat på alla ytor.

Fördel 1: Fyra gånger så snabbt

Excentr Metoden bygger på en annan rörelse än traditionella städmaskiner. De 2850 rpm innebär att maskinerna i Excentr genererar 15 gånger mer rörelse än konventionella städmaskiner. Eftersom den mekaniska effektiviteten på golvet är mycket högre uppnås resultaten mycket snabbare. Detta innebär att arbetet oftast kan göras upp till 3 till 4 gånger snabbare. Detta ger dig rejäla tidsbesparingar och kostnaderna per m2 minskas avsevärt.

Fördel 2: En unik design

Runda maskiner har alltid problem med rengöring vid golvlister och i hörn. Våra rektangulära maskiner rengör upp till golvlisterna och in i hörnen. Dessutom har vi en mycket speciell lösning för platser som är svåra att nå; Excentr 30-50—den enda städmaskinen i världen med en spetsig form. Idealisk för rengöring under radiatorer och hängande toalettstolar eller i t ex tåg.

Fördel 3: Ergonomiskt och användarvänligt

Traditionella singelskurmaskiner är ansträngande att behärska, framförallt för de med mindre erfarenhet. Oavsett finns det en stor vinning ergonomiskt sett, både för dig som nybörjare och avancerade användare. Med Excentr metoden arbetar du:

  • Avslappnat i underarmar, axlar och rygg
  • Med rak rygg, ergonomisk hållning
  • Rakt framåt (med möjlighet att arbeta rakt bakåt)
  • Ingen ansträngning för handlederna
  • Vibrationsfritt

Utbildning ej nödvändigt

En annan stor fördel t ex städbolag om har en stor personalomsättning är att Excentr metoden inte kräver någon (maskin) utbildning. Maskinerna är säkra, enkla och ergonomiska att arbeta med från första minuten. De enkla koncepten som utvecklats för rengöring, djuprengöring, nollställning, polering och renovering av golv är kemikaliefria och baseras på ett eller flera steg (pads). Detta gör det väldigt enkelt för personer med ingen eller mindre praktisk erfarenhet.

 

Fördel 4: Miljövänligt

Ett ständigt återkommande och viktigt tema är hur man städar i förhållande till påverkan det har på miljön. Inte överraskande när man tänker på hur många liter kemikalier / rengöringsmedel som spolas ned i avloppet över hela världen varje dag.

Använd endast rengöringsmedel vid behov, reduceringen som kan göras är enorm. De som arbetar korrekt med Excentr Metoden minskar förbrukningen av kemikalier med 95%! Vi utvecklar system som gör användningen av kemikalier onödig. För att förverkliga detta lägger vi till partiklar i padsen. Diamanter, aluminiumoxidpartiklar, bitar av (återvunnen och biologiskt nedbrytbar) plast, etc. Detta säkerställer:

  • Kemikalieförbrukningen minskas med 95%
  • Kapade kostnader (inga rengöringsmedel krävs)
  • Undvik risker (inga skador på grund av felaktigt hanterande av kemikalier, ingen halkrisk, färg på golvlisten förblir opåverkad, inga rester efter rengöringen, ingen överdosering av produkter, ingen risk för användaren)
  • Miljövänligt arbete

 

Alla Excentr pads är Full Cycle® produkter och är certifierade av Green Seal ™ för Miljö Innovation baserad på snabbare biologisk nedbrytning och 100% återvunnet material / naturfiber. I många fall är padsen tillverkade av återvunna PET-flaskor.

Fördel 5: Djuprengöring på riktigt

Har du svårigheter med att rengöra fogarna? Eller problem med rengöring av strukturerade golv? Fler och fler golvtillverkare går från släta till strukturerade golv, exempelvis PVC golv med träimitation. Vackert, men en utmaning för de som ansvarar för rengöring och underhåll. Excentr metoden baseras på en kort, liten rörelse på 7 mm i en cirkel. Denna rörelse i kombinationen med vår specialutvecklade Excentr Fiber Pad garanterar djuprengöring på riktigt.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
495049

Kategori

Produkttyp

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se