Vi säljer endast till företag

Hem » Fönsterputs - Traditionell

Fönsterputs - Traditionell

Sveriges bredaste sortiment

Tradehouse har Sveriges bredaste sortiment av fönsterputsutrustning. Vi lagerför fönsterputsutrustning från Unger, Ettore, Moerman, Pulex, Sörbo, Razr, Maykker, BlackDiamond, Triumph, Wörks samt vårt eget varumärke ADE. Vi säljer fönsterputsutrustning till såväl små och stora fönsterputsbolag, städbolag och kommuner i Sverige samt Norden. Vi kan och brinner för fönsterputsning!

Snabba leveranser

Vi har stora lager av traditionell fönsterputsutrustning, från mängder med olika fabrikat och storlekar på gummiblad till teleskopskaft på 10 meter. Detta gör du får rekordsnabba leveranser på allt du behöver inom fönsterputsutrustning.

Unika produkter

Vi är alltid lyhörda till att höra av du önskar fanns på marknaden. T ex kom vår populära ADE Easy Glide till marknaden efter frågan tack vare en förfrågan från en rikstäckande städbolag som skulle sluta använda ammoniak när de putsade fönster. De frågade Tradehouse om vi hade en skonsammare lösning och det lyckades vi ta fram. Läs mer om ADE Easy Glide här.
En annan unik produkt är Maykker HandySleeve. Upplever även du att det kan vara jobbigt med fönsterputsdukar som faller av från teleskopskaftet när du ska torka kanterna med hjälp av skaftet? Då har vi lösningen för dig, läs mer här.
Har du stött på betongrinningar på fönster? Med ADE Restoration kan du få bort dessa utan att förstöra glaset och utan att använda rakblad. Läs mer här.

Fönsterputsutbildning

Vi håller grundutbildningar i fönsterputs åt fönsterputsbolag, städbolag och kommuner. Läs mer här.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
615006

Kategori

Produkttyp

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se