Vi säljer endast till företag

Maykker Silencer II

Artikelnr: 35-HSBBS2

Maykker Silencer II är gjord av premium material designad för att klara av de tuffaste utmaningarna.

Denna superba bälteshink handlar om att tänka till och välja bort traditionella bälteshinkar. Allt från de specialdesignade delarna för verktygsförvaring till det högkvalitativa materialet gör att denna produkt sticker ut och är ditt förstaval inom bälteshinkar.

Maykker Silencer II

Maykker Silencer II är gjord av premium material designad för att klara av de tuffaste utmaningarna.

Denna superba bälteshink handlar om att tänka till och välja bort traditionella bälteshinkar. Allt från de specialdesignade delarna för verktygsförvaring till det högkvalitativa materialet gör att denna produkt sticker ut och är ditt förstaval inom bälteshinkar.

Funktioner

Ljuddämparen har tre fack för att lagra dina verktyg. Mittfacket är utformad för att hålla upp till en 45cm tvättpälshållare som precis når botten så den suger upp spillvatten. De andra två facken är avsedda för dina skvissar eller två i ett-verktyg som Moerman Fliq på upp till 45 cm. Du kan även få plats med både skviss och tvättpälshållare i mittfacket. Med allt detta utrymme kan du alltså förvara upp till fyra verktyg. Om du märker att du ständigt böjer dig medan du arbetar, överväg att sätta din mindre skviss i längst bak för större manövrerbarhet.

Det finns även fästen i den främsta facket för smidig förvaring. På så sätt är det inte i vägen så att du kan ta tag i ditt verktyg fritt och enkelt. Silencer II strömlinjeformade design gör den enkel att använda och ta tag i dina verktyg utan att titta. Silencer II är mer kompakt och strömlinjeformad än andra jämförbara alternativ på marknaden idag.

Praktisk

Maykker Silencer II håller din tvättpäls blöt och dina ben torra. De täta sidorna hindrar vattnet från att skvalpa runt och ut ur Maykker Silencer II. Det gör att bälteshinken ser renare ut och dina ben mycket torrare. Du behöver inte hantera vatten som rinner längs sidorna eller stänker upp när du går, exakt som det bör vara!

I slutet av dagen eller när du behöver ta av den kan du lossa den och tippa ut den nedre reservoaren. Det är också lätt att komma åt insidan för att torka ut den. Bindningen kring tipp punkten är av gummi så den suger inte upp vatten. Det rekommenderas att hålla vattennivån ungefär 4 cm under toppen av bindningen så att den inte svämmar över när du sätter in tvättpälsen. Om du upptäcker att du har svårt att få in längre skvissar i det främre facket kan du dra åt den justerbara reservoarremmen så faller de in direkt.

Material av högsta kvalitet

När du använder din utrustning varje dag behöver den stå emot tuffa förutsättningarna av jobbet, och Maykker Silencer II kommer att göra just det.

De yttre ytorna är täckta av ett kraftigt 1000 Denier tyg av militär kvalitet. Det betyder att den är tjock och robust för att förhindra repor och skydda Silencerns integritet. Att gå igenom taggbuskar när du putsar villor utvändigt kommer inte skada Silencern som det skulle skada bälteshinkar av plast. Denna nötningsbeständiga och hållbara 1000D Cordura är lätt att rengöra med lite tvål och vatten så att du kan få den att att ny och professionell ut. De invändiga avdelarna av tung industriell vinyl klarar av den dagliga hanteringen. Alla sömmar är dubbel- eller trippelsydda med extra sömmar på områden som är extra utsatta. Stabiliserande delar på den övre delen av baksidan förhindrar att öglan böjs för mycket för att bibehålla Silencerns form och stabilitet.

När det kommer till kritan är Maykker Silencer II en enastående produkt eftersom materialet inte är billigt. Tvärtom, den är extremt genomtänkt och designad med endast material av högsta kvalitet för att ge den lång livslängd och hållbarhet ute på fältet. När du får Maykker Silencer II i dina händer kommer du att kunna känna skillnaden och robustheten hos denna produkt. Den är byggd för att hålla men väger bara ett halvt kilo.

Mångsidig

Bältesöglan har ett spänne så att du kan sätta på och ta av den utan att behöva ta av dig bältet. Dessutom kan du smidigt skjuta runt den om du behöver flytta den till en annan del av bältet.

Allt med denna genomtänkta produkt har ett syfte inklusive fördjupningen på baksidan så att den sitter tätt och bekvämt runt benet samtidigt som den håller sig rak. Istället för att det skvalpar när du går kan du röra dig ljudlöst vilket gör det tyst för dig och dina kunder. Och om alla dessa funktioner inte vore nog kan du inte förbise coolhetsfaktorn. Bli den snyggaste fönsterputsaren i ditt område med din Maykker Silencer II!

Maykker Silencer II

Maykker Silencer II erbjuder ytterligare två verktygsplatser. Dessa extra främre öglor är perfekta för glasskrapor eller små skvissar. Du kan ha allt du behöver direkt på höften.

Rekommenderade produkter

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se