Vi säljer endast till företag

Hem » PRO-STEAM Ångtvätt

PRO-STEAM Ångtvätt

Noggrann och miljövänlig rengöring med Pro-Steam ångtvättar

Professionella ångtvättar tar effektivt hand om bakterier och virus vid rengöring av väggar, golv och möbler. Ångan kommer ut ur munstycket i mycket små droppar med en maxtemperatur på ca 180 °C och ett maxtryck på kring 10 bar, beroende på maskintyp. Ångan når därigenom alla de vinklar och vrår som inte går att komma åt med borstar eller trasor. Detta möjliggör noggrann och hygienisk rengöring av svåråtkomliga ytor, dessutom på ett miljövänligt sätt då rengöringsmedel ofta kan uteslutas helt.

ångtvätt matta

Användningsområden

Ångtvätt lyfter städning och rengöring till nya nivåer, för t ex badhus, idrottshallar, förskolor, vårdcentraler, industrilokaler, butiker, fordon hotell och restauranger. Och behöver man sanera efter en brand, eller vid fukt- och mögelskador är ångtvättarna ett säkert val. Det blir absolut rent och allt som luktar illa avlägsnas effektivt. Dessutom dödar den heta ångan bakterier och virus.

En ångtvätt hanterar fett-, olje- och sockerfläckar och eliminerar bakterier, mögel och virus helt utan användning av kemikalier. För kök och restauranger är det skönt att veta att man inte riskerar att få kemikalier i mat och livsmedel.

Skräddarsydda ångtvättar

Pro-Steam ångtvättar är framtagna för dig som professionell användare. Har du ett specifikt behov inom ångtvätt? Vi levererar även skräddarsydda lösningar om så önskas, kontakta oss så tar vi fram rätt ångtvätt för ditt unika behov.

Sök efter produkt

Sortera efter pris

Pris - slider
5002500

Kategori

Miljöarbete

På Tradehouse strävar vi ständigt efter att förnya oss samtidigt som vi vill förbättra designen och minska klimatpåverkan för var och en av våra produkter.

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se