Vi säljer endast till företag

Pro-Steam Kombo+

Artikelnr: 43-STM0KO

Leasingpriset är baserat på 36 månader och är avrundat till närmaste 100 kr/månad.

Kontakta oss för exakt offert.

Mer information

Flaggskeppet av Pro-Steams sortiment av ångtvättar. Pro-Steam Kombo+ är en ångtvätt med integrerad kraftig 1400W våt- & torrsug och behållare för rengöringsmedel.

Pro-Steam Kombo+

Flaggskeppet av Pro-Steams sortiment av ångtvättar. Pro-Steam Kombo+ är en ångtvätt med integrerad kraftig 1400W våt- & torrsug och behållare för rengöringsmedel.

Det är samtidigt en extraktionsmaskin som ger ett fantastiskt rengöringsresultat för alla typer av textilmattor och möbler (både med justerbart hett/kallt vatten, samt med eller utan rengöringsmedel).

Denna maskin på 10 bar kan användas av två operatörer samtidigt – en som använder den som extraktionsmaskin med blöt ånga eller som våt- & torrsug, och den andra använder den för rengöring/desinficering med torr ånga.

Slangarna är 2,5m långa men det finns möjlighet att få upp till 5m vardera. Pro-Steam Kombo+ har en kompakt design tack vare att dammsugaren och vattentankarna med rengöringsmedel är inbyggda i ett chassi av rostfritt stål.

Den har en 3 L rostfri panna med inbyggt dubbelt värmeelement för en effekt på upp till 3200 W.

Kontrollpanelen kommer komplett med en 6-siffrig display för att se de olika driftsmeddelandena och tre vred för att justera ånga, hetvatten och rengöringsmedel, helt oberoende av varandra.

Maskinen kommer med ett transporthandtag och en tillbehörshållare ovanpå. Hjulen har en sofistikerad design med smutsskydd och parkeringsbroms.

Tömning av dammsugaren går snabbt tack vara en snabbkopplingsmekanism som är lätt att använda.

 

Standardtillbehör

Levereras med ett brett sortiment av slangar, borstar, munstycken m.m. Mer info kommer inom kort.

 

Övriga tillbehör

Mer info kommer inom kort.

 

Tekniska specifikationer

Rekommenderade produkter

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se