Vi säljer endast till företag

Hem » Om oss

Om Tradehouse

Tradehouse är ett familjeföretag baserat i Helsingborg med många års erfarenhet inom städ och fönsterputsbranschen. Vi vet att kemikaliefri städning kan göra en stor skillnad för både dig som kund och vår planet.

Städbranschen

Städbranschen idag är en tuff bransch med hög konkurrens. Krav på färre/inga kemikalier, hantering av många olika kundtyper med olika behov, kemikalier och städutrustning, man ska hinna med mer på kortare tid, hantera språksvårigheter och samtidigt ge högsta service.

Vi har både produkterna och erfarenheten för att hjälpa dig att på ett effektivt sätt minska användandet av städkemikalier samtidigt som städningen blir effektivare, enklare och roligare. Tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för dig och höjer statusen på städbranschen!

Se våra städmaskiner

Fönsterputsbranschen

Jobbar du med professionell fönsterputsning? Då har du definitivt nytta av oss — en leverantör som kan sin sak inom fönsterputsning och har Sveriges bredaste sortiment av fönsterputsutrustning inkl. unika produkter som du inte hittar hos städgrossister. Har du kanske ett särskilt objekt där du inte vet hur du ska utföra fönsterputsningen med bästa metod, t. ex. på högre höjder eller svårnådda fönster? Eller vill du rent allmänt effektivisera din fönsterputsverksamhet? Tveka inte att kontakta oss, vi är alltid intresserade av att diskutera.

Se våra produkter inom Fönsterputs – Traditionell

Se våra produkter inom Fönsterputs – Ultrarent Vatten

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se