Vi säljer endast till företag

Excentr Daily X1

Artikelnr: 41-GMEX01

Excentr Daily X1 är designad för daglig rengöring av små till medelstora objekt. Du kan enkelt anpassa dina rengöringsresultat genom att öka borsttrycket – lägg bara till de två extra vikterna vilket ger en maximal extra vikt på 10 kg. Denna funktion säkerställer optimal rengöringsprestanda på en mängd olika ytor.

Excentr Daily X1

OMDEFINIERAR KVALITETSSTANDARDERNA FÖR DENNA TYP AV KOMBISKURMASKIN

Excentr Daily X1 är designad i Holland för att möta de högsta standarderna för kvalitet, prestanda och hållbarhet. Tillverkad med precision för att garantera hållbarhet som aldrig förr! Excentr Daily X1 är tillverkad av aluminium av flyg- och rymdkvalitet, vilket resulterar i en lätt (14 kg) men ändå robust konstruktion som klarar kraven från daglig användning i kommersiella och industriella miljöer.

……………………………………………………………………………………….

Olika Program
Men det är inte allt! Excentr Daily X1 erbjuder två olika program för att passa dina rengöringsbehov.

🔄 Standardläge

🚀 Rocket Mode:

200 varv per minut med 85 % av sugkraften, vilket ger effektiv rengöringsprestanda för dagliga uppgifter.

Öka rengöringskraften till nästa nivå! I Rocket Mode kör Excentr Daily X1 med 400 varv per minut med maximal sugkraft och hanterar även den mest envisa smuts med lätthet. Rocket Mode kan också användas för att rengöra och polera natursten i en passage! Vi designade våra egna borstlösa motorer.

……………………………………………………………………………………….

🛡️ Oöverträffad tillförlitlighet:
Daily X1 är en arbetshäst som du kan lita på. Denna exceptionella maskin ståtar med en rad funktioner som säkerställer konsekvent och pålitlig prestanda vilket gör den till världens mest pålitliga kombiskurmaskin av detta slag.

🚶‍♂️Smart rengöringshastighet:
Ta kontroll över din städprocess med Excentr Daily X1:s intelligenta rengöringshastighet. Oavsett om du behöver skura ett stort område snabbt eller rengöra envisa fläckar kan du skräddarsy maskinens hastighet för att passa dina behov, vilket säkerställer effektiv och effektiv rengöring varje gång.

🔋 Enkelt att byta batterierna:
Njut av kontinuerlig rengöring med Daily X1:s dubbla batteripaket. Att arbeta med två lättbytta batterier ger maskinen tillräckligt med kraft för att arbeta upp till 90 minuter på en laddning.

💧 Minimalt med oväntade driftstopp:
Excentr Daily X1 är utrustad med en flottör i smutsvattentanken vilket förhindrar överfyllning och potentiell skada på maskinen.

📦 Vattentålig kontrollbox:
Daily X1 är utrustad med en vattentålig kontrollbox som avskärmar känsliga komponenter från vatten och skräp, vilket säkerställer oavbruten drift i alla miljöer. Denna säkerhetsfunktion förbättrar maskinens tillförlitlighet och hållbarhet samt ger dig trygghet när du kör maskinen.

💦 Vattentät sugmotor:
Daily X1 har en vattentät sugmotor som är speciellt konstruerad för att tåla exponering av fukt och vätskor. Detta gör maskinen tillförlitlig även i utmanande miljöer.

🔋 Batterihanteringssystem:
Daily X1:s batterier är utrustade med ett sofistikerat batterihanteringssystem som övervakar och reglerar strömförbrukningen vilket ger dig optimal prestanda och förlänger livslängden på batterierna.

……………………………………………………………………………………….

Technical specifications:

Produktivitet

Borsttryck

Arbetsyta

Storlek maskin

Vikt utan batteri

Extra vikter

Tankkapacitet (rent vatten)

Tankkapacitet (smutsigt vatten)

Material

Batterier

Vikt batterier

Borstmotor

Turbin

Drifttid

Laddare

1800 m2/h

23-33 kg

45 cm

38 x 51 x 112 cm (LxBxH)

15 kg

5 + 5 kg

5 L

9 L

PA66+25GF : aluminium

18V = 2x 9,0V Li-Ion

1,5 kg per batteri

200 (2 st) Watt

200 [ max. 300 ] Watt

min. 32 max. 50 min

110 – 240 ; 50/60 V ; Hz

Rekommenderade produkter

Välkommen till nya Tradehouse!

Skapa ditt nya konto hos oss för att handla i vår webbshop.

Har du frågor om tidigare beställningar eller användarkonto?
Vänligen skicka din förfrågan till info@tradehouse.se